Dela med andra

Nätverkstekniker - Support och Transition

Publicerad 2019-01-02


Aranya har under sina fem år vuxit rejält och samtidigt visat god lönsamhet. Samtliga involverade i Aranya brinner för att leverera riktigt bra tjänster och lösningar och det genomsyrar hela företaget. För att vi ska hålla oss marknadsledande kompetensmässigt ges väldigt goda möjligheter till kurser och certifieringar. Vi ser gärna att våra medarbetare siktar högt, för det gör vi också. Våra kunder är vanligtvis medelstora till stora Sverigebaserade företag och organisationer. Vi är lokaliserade i rymliga och fräscha lokaler vid Solna Strand, nära tunnelbanan.

Arbetsuppgifter
Konfiguration, installation och verifiering av nya siter i våra drifttjänster.

Support och felsökning av problem i våra drifttjänster.

Proaktiv övervakning och förbättringsarbeten i vår tjänsteplatform.

Tjänsterna du kommer att arbeta med är: LAN, WLAN, Firewall, VPN och Policy management.

Kvalifikationer
Du bör framförallt ha ett brinnande intresse för nätverk och viljan att fortsätta utvecklas inom området. Vi kommer att ge dig mycket goda möjligheter att utvecklas för att du ska kunna avancera i din kompetensnivå och inom vårt företag.

Det är mycket meriterande om du har kunskaper inom routing switching (CCNA nivå), du har administrerat lite brandvägg samt har viss koll på trådlösa nätverk.

Kontaktperson
Christoffer Jacobsson
christoffer.jacobsson@aranya.se
+46700921092

Jobbansökan
Skicka din ansökan till mig (Christoffer) om detta jobb verkar vara för dig! Förutom denna tjänst så söker vi även lite mer seniora profiler som du kan läsa om på vår hemsida. Detta kan vara bra för dig för att få koll på vad vi som bolag besitter för kompetens och framtida karriärmöjligheter.
christoffer.jacobsson@aranya.se


Tillbaka
  Aranya AB

Arbetsgivare
Aranya AB

Antal platser
2 st


Ort
Stockholm

Sista ansökningdag
2020-06-01

Tidsperiod
Praktik eller heltid

Länkar
Aranyas hemsida


Bookmark and Share