Dela med andra

Vill du jobba med framtidens energi?

Publicerad 2017-06-16


EnergiEngagemang har installerat solcellsanläggningar sedan 2012. Vi har varit i konstant utveckling och kommer fortsätta att växa de närmaste åren. Därför söker vi nu en erfaren och strålande projektledare som med Energi och Engagemang ska stärka upp vår projektavdelning ytterligare.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter
Som projektledare hos EnergiEnagemang kommer du att framförallt leda större installationer av solcellsanläggningar hos företag, lantbruk och BRF’er men även mindre projekt hos privatkunder förekommer. Du har direktkontakt med kund och ansvarar för att driva varje projekt utifrån bästa förmåga och se till att alla inblandade parter jobbar mot samma mål.
Du är ansvarig för att se till att ekonomi- och tidsplaner hålls och att alla följer fastställda beslut. Du säkerställer att installations-, arbetsmiljö-, säkerhets- och kvalitetskraven uppfylls och du ska ha full koll på de regelverk som styr solenergibranschen.

Kvalifikationer
Din profil
Eftersom vi jobbar med solenergi är det självklart meriterande om du redan idag jobbar inom samma bransch eller har erfarenhet av liknande installationer. Är du certifierad solelsinstallatör är det en mycket stark merit.

Du har relevant utbildning inom projektledning och du kanske arbetar/har arbetat som projektledare på ett bygg- eller fastighetsbolag och har full koll på ABT 06.
Du är en god ledare och har ett tydligt kundorienterat synsätt genom hela projektet.

Solenergibranschen är relativt ny och du kommer ha stor chans att kontinuerligt utveckla och förbättra samarbetet med kunder, entreprenörer och underleverantörer. I komplex projekt med många inblandade ställer vi höga krav på din förmåga att kommunicera och informera. B-körkort och god datorvana är ett krav för tjänsten.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Kontaktperson
Bodhil Berget
bodhil.berget@energiengagemang.se
070-6318366

Jobbansökan
johan.skordare@energiengagemang.se
www.energiengagemang.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
EnergiEngagemang Sverige AB

Antal platser
1 st


Ort
Strängnäs

Sista ansökningdag
2017-09-14Bookmark and Share