Dela med andra

Butiksdemonstratör för Schysst käk

Publicerad 2017-06-22


Jaha, så vad är Schysst käk?

Schysst käk startades 2016 av Amir Kheirmand som 2014 tog hem titeln Sveriges Mästerkock. Schysst käk ett middagskoncept som underlättarr, inspirerar och skapar gemenskap. Med våra produkter slipper du lägga timmar på att laga mat och kan istället umgås med din familj och dina vänner. Schysst käk är färdigmat baserad på schyssta råvaror: härliga, mycket mustiga köttprodukter och tillbehör som tillsammans skapar en magisk middag. Till exempel en vardagskväll, när du spontan bjuder grannarna, en fredagskväll framför Idol eller för att variera den eviga söndagssteken med svärmor och svärfar.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder ett roligt, variationsrikt och självständigt arbete som främst är förlagt till torsdagar och fredagar mellan kl. 11.00–19.00 samt lördagar 10.00–17.00. Arbetstider utöver dessa kan förekomma. Som butiksdemonstratör för Schysst käk är du vårt ansikte utåt mot konsument. Ett perfekt jobb för dig som behöver skaffa dig erfarenheter av sälj och kundkontakt.


Jobbet drar igång augusti 2017. Tjänsten innefattar främst demonstrationer i butik men du kan i framtiden även bli involverad på mässor och andra event.

Att ha körkort och tillgång till egen bil är en fördel.Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har ett intresse för mat och gillar att snacka med folk! Du har inga problem med att stå i centrum och är kreativ och självgående. Det här är ett stimulerande arbete där du ska tycka att det är roligt med kundbemötande, att visa på produkternas mervärden och guida kunderna till en härlig middag med familj och vänner.


Ingen tidigare erfarenhet krävs, vi internutbildar dig till en superdemonstratör.

Kontaktperson
Emelie
Lovén
0760527600

Jobbansökan
Släng iväg ditt CV till oss.

emelie@schysstkak.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Schysst käk AB

Antal platser
2 st


Ort
Västerås

Sista ansökningdag
2017-09-20

Tidsperiod
BehovsanställningBookmark and Share