Dela med andra

Konstruktör

Publicerad 2018-02-09


Vi är en heltäckande ingenjörsbyrå som löser tekniska problem och utmaningar för kunder inom verkstads- och processindustrin. Vi erbjuder erfarna teknikkonsulter med gedigen erfarenhet.
Vi har all kompetens och erfarenhet för att kunna vara en trygg partner genom ett projekts alla faser. Vi kan ansvara för helhetsåtaganden med en komplett systemleverans som slutmål. Då ingår tillverkning, montering samt CE-dokumentation. Man kan naturligtvis även anlita oss för ett avgränsat konstruktionsuppdrag eller för att optimera en befintlig produkt.
Oavsett hur man vill använda vår kompetens kommer man att mötas av stort engagemang och ett brett tekniskt kunnande. Även fantasi och kreativitet är viktiga verktyg i vår jakt på rätt lösning, som ibland kan vara rätt okonventionell. Det passar oss bra. Vi gillar helt enkelt att lösa tekniska problem.

Arbetsuppgifter
Är du en nyfiken och kreativ mekanikkonstruktör som gillar nya utmaningar och problemlösning?
Camatec Industriteknik AB är ett växande ingenjörsföretag med framåtanda. Vi är nu i behov av att rekrytera konstruktörer till vårt kontor i Västerås. Genom ditt engagemang och initiativförmåga får du möjlighet att växa och utvecklas i din yrkesroll tillsammans med oss.

Som konstruktör hos oss på Camatec varierar arbetsuppgifterna med uppdragen och projekten som vi utför åt våra kunder, samt anpassas efter medarbetarens kompetens och utveckling.
Du kan arbeta med:
- Konstruktion och produktutveckling
- Upphandling av tjänster, legotillverkning och komponenter
- Cad- ritningsarbete och produktadministration
- Montage & installation
- CE-märkning
- Projektledning
- Analyser

Kvalifikationer
- Du kan vara allt från nyligen utexaminerad ingenjör till en erfaren mekanikkonstruktör som behärskar konstruktion i såväl teorin som praktiken
- Är lösningsorienterad och har god kännedom om branschen
- Har ett stort teknikintresse
- Är en kreativ problemlösare som är lösningsorienterad
- Engagerad i dina medarbetare och din omgivning

Kontaktperson
Magnus Fornell
magnus.fornell@camatec.se
070-5534570

Jobbansökan
Skicka en intresseanmälan via mejl till
jobba@camatec.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Camatec Industriteknik AB

Antal platser
1-5 st


Ort
Västerås

Sista ansökningdag
2018-05-10

Tidsperiod
Heltid

Länkar
Hemsida


Bookmark and Share