Dela med andra

Wifi och nätverkskonsult

Publicerad 2019-01-02


Aranya har under sina fem år vuxit rejält och samtidigt visat god lönsamhet. Samtliga involverade i Aranya brinner för att leverera riktigt bra tjänster och lösningar och det genomsyrar hela företaget. För att vi ska hålla oss marknadsledande kompetensmässigt ges väldigt goda möjligheter till kurser och certifieringar. Vi ser gärna att våra medarbetare siktar högt, för det gör vi också. Våra kunder är vanligtvis medelstora till stora Sverigebaserade företag och organisationer. Vi är lokaliserade i rymliga och fräscha lokaler vid Solna Strand, nära tunnelbanan.

Arbetsuppgifter
Arbeta med våra kunder både på plats och remote för att implementera, felsöka eller förbättra deras nätverksmiljö. Delta i projekt där vi t.ex implementerar nytt nätverk som tjänst hos en kund. Arbete i LAN, WLAN, Brandväggar, Coremiljöer, nätnära tjänster såsom DHCP, DNS, RADIUS och liknande förekommer.

Kvalifikationer
Du är som person väldigt lösningsfokuserad och har en bred erfarenhet av nätverksmiljöer både trådat och trådlöst. Du bör inte ha några problem att arbeta tillsammans med nya medarbetare och kunder och kunna driva ett projekt framåt. Vi ser gärna en vilja att utvecklas där du är beredd att ge det lilla extra, då kommer du att få alla möjligheter till att vidareutbilda dig och certifiera dig hos oss.

Kontaktperson
Christoffer Jacobsson
christoffer.jacobsson@aranya.se
+46700921092

Jobbansökan
Skicka din ansökan till mig (Christoffer) om detta jobb verkar vara för dig.
christoffer.jacobsson@aranya.se
aranya.se


Tillbaka
  Aranya AB

Arbetsgivare
Aranya AB

Antal platser
1 st


Ort
Stockholm

Sista ansökningdag
2020-06-01

Länkar
Aranyas hemsida


Bookmark and Share