Dela med andra

Lantmäteriingenjör till Stadsbyggnadsförvaltningen

Publicerad 2018-04-16


Vill du vara med i utvecklingen av vår expansiva stad Västerås - staden utan gränser? Vi på Stadsbyggnadsförvaltningen behöver förstärkning och söker nu en lantmäteriingenjör till vårt härliga team!

Som Lantmäteriingenjör har du en viktig roll i Västerås stads samhällsbyggnadsprocess. Här får du vara delaktig i allt som ska byggas och arbeta med varierande byggnationsprojekt inom staden. Du kommer att tillhöra den kommunala lantmäterimyndigheten som är en del av Stadsbyggnadsförvaltningen. Hos oss trivs du som har ett öga för detaljer och kan se helheten. Vill du även arbeta med den senaste tekniken och få möjlighet att påverka ditt arbete? Toppen! Det uppskattar även dina kollegor som arbetar som lantmäteriingenjörer.

På stadsbyggnadsförvaltningen finns ett 90-tal kvalificerade medarbetare som arbetar med fysisk planering, bygglovshantering, tillsyn av byggverksamheten i staden, energi och tillgänglighet, fastighetsbildning, geografisk information och lantmäteriuppdrag. Vi ska tillsammans med medborgarna medverka till att Västerås utvecklas till en attraktiv, hållbar och konkurrenskraftig stad.

Läs gärna mer om förvaltningen på: www.vasteras.se/stadsbyggnadsforvaltningen

Arbetsuppgifter
I din tjänst som lantmäteriingenjör får du frihet att lägga upp ditt arbete på det sätt som du önskar. En stor del av dina arbetsuppgifter består i att vara ute på fältet och mäta. Du kommer även att få beräkna och tolka samt producera nybyggnadskartor och grundkartor för plan- och bygglovsprocessen. Vidare kommer du att ha mycket kontakt med interna och externa kontakter samt vara bollplank gällande mät- och kartfrågor.

Kvalifikationer
Vi söker dig med goda mätkunskaper och som har ingenjörsexamen som lantmäteri-, mätningsingenjör eller annan utbildning som vi bedömer är relevant för tjänsten. Vidare har du B-körkort. Det är meriterande om du har erfarenhet av produktion av kartor inom plan- och byggprocessen samt har arbetat med CAD- och GIS-verktyg. Det är även meriterande om du har arbetslivserfarenhet med hög grad av service.

Som person tar du ansvar för dina uppgifter och har förmåga att driva dina processer på ett effektivt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och samarbetar med dina kollegor och kunder på ett smidigt sätt. För dig är kvalitet viktigt och du är väl medveten om dina mål och lägger stor vikt vid att uppnå dessa enligt tidsplan. Eftersom du har kontakt med många olika personer i tjänsten är det även viktigt att du är tillmötesgående samt har intresset att hjälpa andra och leverera lösningar.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson
Linda Englin
linda.englin@vasteras.se
021-393971

Jobbansökan
Ansök via länken eller Västerås stads hemsida.
recruit.visma.com


Tillbaka
  Arbetsgivare
Västerås stad

Antal platser
1 st


Ort
Västerås

Sista ansökningdag
2018-05-11

Tidsperiod
Heltid, tillsvidare

Länkar
Västerås stad


Bookmark and Share