Dela med andra

Speciallärare/Specialpedagog

Publicerad 2018-12-04


Arbetsplatsbeskrivning
Hos oss i Surahammar får du 1000 kollegor inom 150 olika yrken som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare där du bidrar till kommunens framtid. Hos oss får du lära barn att läsa, sprida glädje med mat, hålla våra lokaler fräscha och vårda och stötta äldre samt människor med funktionsvariation, och mycket mer!
Vi arbetar för Surahammars kommuninvånare varje dag, kom och jobba med oss!

Vår pedagogiska verksamhet finns i våra tre tätorter Ramnäs, Virsbo och Surahammar.
Den omfattar förskola, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, fritidshem och fritidsgård. Surahammars kommun har flest behöriga lärare i länet enligt Skolverkets undersökning och landets friskaste lärare enligt Lärarförbundets mätning.
Bäckhammarskolan är en utvecklingsinriktad och trivsam skola som ligger i Ramnäs och består av förskoleklass, grundskola för skolår 1–6 och fritidshem med ca 95 elever. Bäckhammarskolan genomför, tillsammans med Sura-Ramnäs församling, Riddarskolan som handlar om att ge eleverna i åk 3 och 4 inblick i de fem huvudegenskaper som riddarna står för: vänskap, tålamod, ärlighet, tjänstvillighet och trofasthet. Skolan ingår också i ett projekt tillsammans med Länsstyrelsen för att utveckla möjligheter att vara utomhus både fysiskt och kunskapsmässigt. Vi arbetar för att eleverna ska nå sina mål och förverkliga sina framtidsdrömmar. Surahammars kommun är finskt förvaltningsområde.


Arbetsuppgifter
Arbetsbeskrivning
Som speciallärare är du ett stöd i skolans förebyggande och hälsofrämjande arbete. Du ingår i elevhälsoteamet och samarbetar med lärarna i arbetet med att identifiera elevers behov. Du följer upp de kartläggningar som genomförs i olika klasser och arbetar i ett team tillsammans med skolans övriga lärare. Du undervisar elever i grupp och enskilt, utifrån varje elevs individuella behov och utveckling, möjligheter och förutsättningar.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning:100%
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Ansökan
Ansök senast: 2019-01-02, tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Referensnummer: 2018:119


Kvalifikationer
Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad speciallärare. Du har förmågan att skapa kontakter och arbetar bra med andra människor. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt samtidigt som du skapar engagemang och delaktighet. För att kartlägga och förstå elevers olika behov behöver du ha en god analytisk och pedagogisk förmåga. Vi söker dig som vill vara med i vårt utvecklingsarbete och bidra med engagemang och nytänkande. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat på ett effektivt sätt.

Surahammars kommun har tobaksfri arbetstid. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktperson
Stina Mandl-Pettersson
stina.pettersson@surahammar.se
0223-39401

Jobbansökan
Ansökan sker via extern webbplats eller kommunens hemsida
-
www.hrsupporten.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Surahammars kommun

Antal platser
1 st


Ort
Västmanland

Sista ansökningdag
2019-03-04

Tidsperiod
Tills vidare

Länkar
Extern webbplats
Surahammars kommun


Bookmark and Share