Dela med andra

Undersköterskor för sommarvikariat till Karolinska Universitetssjukhuset

Publicerad 2019-01-14


Vill du arbeta inom vår högspecialiserade vård och få en värdefull erfarenhet som undersköterska på ett av Europas största universitetssjukhus? Vi söker nu sommarvikarier till både Solna och Huddinge!


Karolinska har i uppdrag att vara Region Stockholms universitetssjukhus med särskilt ansvar för specialiserad och högspecialiserad sjukvård. Inför sommaren 2019 rekryterar vi nu vikarierande undersköterskor till hela Karolinska Universitetssjukhuset i både Solna och Huddinge.Som undersköterska hos oss arbetar du med patientnära arbete i en högspecialiserad vårdmiljö. Du planerar och utför daglig omvårdnad av patienten tillsammans med övriga i vårdteamet.När du börjar hos oss kommer du att få en introduktion som är individuellt anpassad efter dina behov.Om du vill läsa mer om Karolinska Universitetssjukhuset kan du göra det här!

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som tar eget ansvar för ditt arbete, är trygg i dig själv och förhåller dig positiv i pressade situationer. Då vi arbetar i team förutsätter vi att du hjälper kollegor och tar egna initiativ utifrån gemensamma mål och är prestigelös nog att rycka in där det behövs. Därtill är det viktigt att du är lyhörd inför andras behov; du känner av, lyssnar in och förmedlar information tydligt och rakt.

Kvalifikationer
Behörig att arbeta som undersköterska, vilket innebär att du inför sommaren 2019 är:

• Utbildad undersköterska eller

• Sjuksköterskestuderande och har avslutat T4 eller

• Röntgensjuksköterskestuderande och har avslutat T4 eller

• Läkarstuderande och har avslutat T5


Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

För att vara aktuell för en tjänst behöver du kunna jobba minst fyra veckor i följd.

Kontaktperson
Sommarvikarie Karolinska
sommarvikarie.karolinska@sll.se


Jobbansökan
Ansökan ska skickas via Karolinska hemsida.
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1354&ProjectId=160266&DepartmentId=54778&MediaId=5
Information om rekryteringsprocessenDin ansökan ska innehålla:

• CV

• Personligt brevNär du skickar in din ansökan kommer du att få ange om du vill jobba i Solna eller i Huddinge eller om du är öppen för båda.Rekryteringsprocessen pågår löpande under våren och om du är aktuell för en tjänst kommer du inom kort att bli kallad till en gruppintervju via mejl.Mer information om gruppintervjun får du längre fram i processen.Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss via mejl: sommarvikarie.karolinska@sll.se. Observera att vi inte tar emot några ansökningar via mejl.


candidate.hr-manager.net


Tillbaka
  Arbetsgivare
Karolinska Universitetssjukhuset

Antal platser
40 st


Ort
Stockholm

Sista ansökningdag
2019-05-31

Tidsperiod
Sommarjobb

Länkar
Till platsannonsen


Bookmark and Share