Dela med andra

Personlig assistent till kvinna i Huddinge

Publicerad 2019-04-12


STIL är en ideell förening av personer med funktionsnedsättning. Vi är dessutom en rikstäckande kooperativ assistansanordnare och drivs helt utan vinstintresse. I STIL ser vi personlig assistans som en mänsklig rättighet och ett verktyg för att leva det liv vi vill. Vi kallar det Independent Living. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra medlemmar och våra personliga assistenter och vårt mål är ett jämlikt medborgarskap.


Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår handräckning till personlig omvårdnad, delvis förflyttningar (handräckning), matlagning, skötsel av hushåll, promenader samt andra aktiviteter utanför bostaden.

Jag söker dig som gärna bär ett leende på läpparna, är flexibel, lojal och vet innebörden av en god arbetsmoral. Jag ser gärna att du som söker har en stor portion tålamod och är initiativtagande när minnet ibland sviker. Och du får gärna ha en stor portion humor!

Jag ser gärna att du är 25 år eller äldre, är initiativrik, har förmåga att se vad som behöver göras i ett hem och är utåtriktad. På grund av arbetets art behöver du vara kvinna. Du behöver kunna prata God svenska eftersom jag delvis har talsvårigheter, samt ser och hör ganska dåligt.


Personlig lämplighet är absolut nödvändigt.
Att du har tidigare erfarenhet från liknande arbete är meriterande men inget krav.Arbetstider: Lördagar, söndagar och måndagar kl 8-17


Vi känner oss för en månad eller två om om vi trivs tillsammans blir din anställningsform för viss tid så länge uppdraget varar.Tillträde omgående.
Assistansbolaget STIL blir din arbetsgivare.
Kollektivavtal mellan KFO och Kommunal reglerar ob-ersättning samt övriga anställningsvillkor.
Kvalifikationer
Ingen tidigare erfarenhet nödvändig

Kontaktperson
Ulrika Jönsson
ulrika.jonsson@stil.se
0850622176

Jobbansökan
För frågor om ansökan kontakta Ulrika Jönsson.

Mejla din ansökan till
adeen1940@gmail.com


Tillbaka
 

Ort
Stockholm

Sista ansökningdag
2019-07-11

Länkar
STILs hemsida


Bookmark and Share