Dela med andra

Pedagog Engelska

Publicerad 2019-07-08


Folkhögskolans Allmänna kurs är en skolform för vuxna där man kan läsa in motsvarande grundskola eller gymnasiet. Folkhögskolan i Köping är en filial till Västerås och Bergslagens folkhögskolor och vi har plats för 50 deltagare på Allmän kurs i våra lokaler i Folkets Hus i Köping. Några läser på grundnivå och andra på gymnasienivå. Arbetslaget består av 4 tjänster som samarbetar kring kursdeltagarnas utveckling. Nu söker vi någon på deltid men om det stämmer för både dig och oss kan det övergå i heltid och tillsvidareanställning i framtiden.

Arbetsuppgifter
Undervisa i engelska för en eller två grupper om c:a 20 personer. Förkunskaperna i gruppen kan variera från grundskolenivå och uppåt. Vi använder Ping Pong som lärplattform men utgår inte från någon förutbestämd litteratur. När det är möjligt knyter vi an alla ämnen till ett gemensamt tema. Vi kan vara flexibla med tjänstens omfattning och förläggning av schemat beroende på dina förutsättningar.

Kvalifikationer
Erfarenhet av språkundervisning av unga/vuxna. Goda kunskaper i engelska. Intresse av att väcka lusten att lära hos den som kanske tappat bort den. Påbörjad lärarutbildning

Kontaktperson
Elin Ragnebro
elin.ragnebro@vfhsk.se
076-6713087

Jobbansökan
Sök via anvisningarna i annons hos Af eller direkt till Elin Ragnebro
elin.ragnebro@vfhsk.se
www.arbetsformedlingen.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Folkhögskolan i Köping

Antal platser
1 st


Ort
Västmanland

Sista ansökningdag
2019-10-06

Tidsperiod
HT19 eller längre

Länkar
Folkhögskolan i Köpi


Bookmark and Share