Dela med andra

Servitris Extrajobb Orresta Golf & Konferens

Publicerad 2019-07-15


Orresta Golf & Konferens ligger i naturskön miljö mitt emellan Enköping och Västerås, bara 4 km från E 18. Vi har en mycket populär 18-håls golfbana med en restaurang för 150 gäster, stor uteservering samt flera konferensrum och en festlokal med plats för drygt 120 personer. Vårt hotell har 30 rum med 64 bäddar.

Vi har öppet året om, under golfsäsongen har vi öppet 7 dagar i veckan och under vintersäsongen har vi öppet när vi har konferenser, Julbord eller andra event som tex yogaweekends, fester och bröllop. Vi är familjärt gäng som har roligt på jobbet och vi ger våra kunder en riktigt bra personlig service. Vi är 20-30 anställda.


Arbetsuppgifter
Du blir en del av ett jättebra team och kommer bla att servera mat och dryck, stå i kassan och baren och bereda sallader och smörgåsar etc.

På kvällarna är det bordsservering av 3-rätters middagar med vin, kaffe & avec och drinkar i baren.

Du bör ha körkort och tillgång till bil eftersom de allmänna kommunikationerna är begränsade.

Kvalifikationer
Vi vill gärna att du har serveringserfarenhet och viss kökserfarenhet, men din personlighet är viktigast. Om du har kunskaper och intresse för bakning eller vin och andra drycker är det ett plus. Mat och dryck är en stor del av vistelsen på Orresta, så det är viktig att du har viljan att göra det lilla extra så kunden får en bra upplevelse.

Du måste vara 20 år eller äldre.


Kontaktperson
Christopher D Johansson
christopher@orrestagolf.se
070-9255350

Jobbansökan
Vi söker dig som vill jobba extra som servitris på kvällar och helger.

christopher@orrestagolf.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Orresta Golf & Konferens

Antal platser
2 st


Ort
Västerås

Sista ansökningdag
2019-10-13

Tidsperiod
Extrajobb

Länkar
Orresta Golf & Konfe


Bookmark and Share