Dela med andra

Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut

Publicerad 2019-07-29


Arbetsplatsbeskrivning
Hos oss får du 1000 kollegor inom 150 olika yrken som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter.
Vi arbetar för att vara en attraktiv arbetsgivare där du bidrar till kommunens framtid. Hos oss får du lära barn att läsa, sprida glädje med mat, hålla våra lokaler fräscha och vårda och stötta äldre samt människor med funktionsvariation, och mycket mer!
Vi arbetar för Surahammars kommuninvånare varje dag, kom och jobba med oss!

Vård och omsorg i Surahammars kommun omfattar omsorgen av våra äldre och funktionshindrade. Att arbeta med vård och omsorg är ett utmanande och givande arbete där du får göra skillnad i människors vardag.Arbetsuppgifter
Arbetsbeskrivning
Vi söker Dig som vill vara med och utveckla rehabiliteringen inom kommunens verksamhetsområden. Du kommer att ingå i Rehabteamet, där dina arbetsuppgifter främst består av sjukgymnastiska/fysioterapeutiska bedömningar, behandlingar och träningar, hjälpmedelsutprovningar samt handledning och utbildning av personal och anhöriga.
Vi erbjuder bra anställningsvillkor i form av gemensamhet i ett kompetent arbetsteam och ett självständigt arbete.


Kvalifikationer
Kvalifikationer
Som person är du professionell, har gott bemötande, god samarbetsförmåga och är flexibel. Du är också strukturerad och kan kommunicera på ett tydligt sätt.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av kommunal verksamhet och journalföring i Procapita. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Surahammars kommun är finskt förvaltningsområde och det är meriterande med kompetens i finska i tal och skrift. Körkort erfordras då tjänsten innebär resor mellan kommunens tre tätorter. Leasingbil finns att tillgå.
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag går ut.

Kontaktperson
Eva Ståhlberg
eva.stahlberg@surahammar.se
0220-39367

Jobbansökan
Ansökan sker via HR-supporten
-
www.hrsupporten.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Surahammars kommun

Antal platser
1 st


Ort
Västmanland

Sista ansökningdag
2019-08-18

Tidsperiod
Tills vidare

Länkar
Hr-supporten


Bookmark and Share