Dela med andra

Ekonomichef

Publicerad 2019-09-09


Vi söker en ekonomichef till huvudkontoret

Är du redo för stort ansvar tidigt i karriären? Vi söker en ekonomichef till vår ekonomiavdelning! Ekonomichefen ansvarar för att driva och utveckla ekonomiavdelningen mot de av styrelsen uppsatta målen. Placeringsort är på vårt huvudkontor i Stockholm men resor i tjänsten förekommer.

Arbetsuppgifter
Om rollen

Som ekonomichef har du det övergripande ansvaret över ekonomiavdelningen, inklusive dess medarbetare och deras prestation. Arbetsområden inkluderar att övervaka och delta i organisationens redovisning, söka och övervaka finansiering och upprätthålla kontakt med bidragsgivare så som myndigheter, landsting och kommuner, ta fram och implementera styrdokument för ekonomiområdet, samt övergripande ansvar för samtlig ekonomiadministration. Till din hjälp har vi Aspia som hanterar den operativa ekonomiadminstrationen. Tjänsten passar dig som är nyexaminerad alternativt har arbetat ett till tre år inom liknande tjänst.
Typiska arbetsuppgifter

Ekonomiavdelningen samt dess medarbetares arbete och prestation. Sveriges Elevkårers budgetprocess inklusive framtagande, uppföljning och analys av budgetar. Bidragsansökningar och kontakt gentemot nationella, regionala och lokala bidragsgivare. Sveriges Elevkårers kontakt med revisionsbyrå, revisorer samt andra parter gällande den ekonomiska redovisningen. Styrdokument relaterade till ekonomi- och finansieringsarbetet samt rapportering till generalsekreterare och andra parter. Sammanställning av kvartalsrapporter och årsbokslut. Att utveckla finansieringsarbetet med nya finansieringskällor.


Villkor

6 månader provanställning Ingångslön: 26 000 kr/månad Friskvård: 300 kr/månad Semester: 30 dagar/år Vid övernattning på annan ort än hemorten erhålls traktamente och organisationen betalar dina resor På grund av tjänstens utformning tillämpar vi målstyrd arbetstid. Målstyrd arbetstid är ett enskilt kontrakt mellan arbetsgivaren och arbetstagaren

Kvalifikationer
Du bör

Ha akademisk utbildning inom ekonomi, fördelaktigt med inriktning redovisning eller finansiering, alternativt likvärdig erfarenhet från annat håll Vara självgående, initiativtagande och strukturerad Ha god social kompetens och flexibel inställning Kunna arbeta i en miljö med skiftande arbetstempo Gilla utmaningar och kunna prestera under press

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Meriterande

Om du har erfarenhet från ideella och/eller ungdomsorganisationer.


Kontaktperson
Anna Khotyanovskaya
anna.khotyanovskaya@sverigeselevkarer.se
070-109 03 03

Jobbansökan
Sista ansökningsdag 2019-09-25. Rekryteringen sker löpande och vi kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum – så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi på Sveriges Elevkårer ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder.
anna.khotyanovskaya@sverigeselevkarer.se
www.sympahr.net


Tillbaka
  Arbetsgivare
Sveriges Elevkårer

Antal platser
1 st


Ort
Stockholm

Sista ansökningdag
2019-09-25

Länkar
Annons
Hemsida


Bookmark and Share