Dela med andra

It-säkerhetstekniker

Publicerad 2019-10-29


West Code Solutions grundades för fem år sedan och vi är specialister inom isolerade system/infrastruktur och nätverk (IT-säkerhet). Vi är både ett konsultbolag och ett produktbolag och flera av våra produkter används idag hos våra kunder.

Vårat mål är att alla våra medarbetare ska stanna hos oss till pensionen.

Arbetsuppgifter
Som anställd hos oss kommer du få jobba med att ta fram lösningar och implementera dem hos våra kunder. Allt från konfiguration, installation, drift och underhåll samt felsöning. Du kommer jobba nära kollegor och få kundkontakt.

Kvalifikationer
Som nyutbildad är kravet att du har examen inom ditt område.

Är man senior och har jobbat inom sitt område en längre tid så kommer påvisad kompetens väga tyngre än ett examensbevis.

Du bör ha ett intresse av teknik och vilja utvecklas som individ inom området. Då flera av våra medarbetare besitter över 20 års erfarenhet så finns det mycket att lära och ta in.

Meriterande ifall man har tagit certifieringar (tex CCNA, CISCO, JUNIPER) men ej ett krav.Kontaktperson
Olle Lindeberg
Olle.Lindeberg@westcode.se
076-2145324

Jobbansökan
Ansök till oss genom att skicka in ditt Cv och betyg till mig (Olle Lindeberg). Vi vill gärna komma i kontakt med allt från nyutexaminerad till seniora personer. Efter vi har kollat igenom din profil så kommer jag att kontakta dig för att berätta mer om West Code som bolag och hur vi kan hjälpa dig i din utveckling.

Olle.Lindeberg@westcode.se
www.westcode.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
West Code Solutions AB

Antal platser
2 st


Ort
Mälardalen

Sista ansökningdag
2020-06-22

Tidsperiod
Heltid

Länkar
West Code Solutions


Bookmark and Share