Dela med andra

Ekonomiassistent

Publicerad 2019-10-16


Amblin AB är ett konsultföretag som levererar ekonomitjänster till fastighetsbranschen. Bolaget bedriver verksamhet inom två affärsområden; Ekonomikonsultationer samt Ekonomisk förvaltning. Bolaget grundades 2002 och har idag 37 anställda. Kontoret är beläget i helt nya lokaler i närheten av Solna centrum.

Arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent jobbar du med löpande bokföring, olika avstämningar och upprättande av årsredovisningar. Så småningom kommer du få ta hand om ett flertal olika bolag och arbetar med fokus på löpande bolagsredovisning och bokslut. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat bokföring, avstämningar, momshantering, projektredovisning, betalningar, anläggningsregister, upprättande av bokslut och årsredovisningar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som i grunden har en eftergymnasial ekonomutbildning och som vill jobba i ett växande företag. Du får gärna vara nyutexaminerad Civilekonom eller motsvarande.
Som person ska du inte vara rädd att ta ansvar och ha en god samarbetsförmåga. Men du ska även kunna arbeta självständigt när det krävs.
Du har en god social kompetens och är bra på att skapa goda relationer både internt och externt.
Du behöver därtill goda kunskaper i Excel och Word och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift,
på både svenska och engelska.


Kontaktperson
Mari Forsgren
info@amblin.se
0706188814

Jobbansökan
Ansökan skickas till e-post: info@amblin.se
info@amblin.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Amblin AB

Antal platser
1-3 st


Ort
Stockholm

Sista ansökningdag
2019-11-15

Tidsperiod
Heltid

Länkar
Amblin AB


Bookmark and Share