Dela med andra

Vi söker semestervikarier inför sommaren 2020 till ICA Affärsservice

Publicerad 2019-11-05


Vi söker semestervikarier inför sommaren 2020 till ICA Affärsservice

Gillar du redovisning och vill arbeta med intressanta kunder. Välkommen till oss på ICA Affärsservice. Arbetet innehåller både variation och en bredd, är det något som du trivs att arbeta med ska du absolut läsa vidare. Just nu söker vi redovisningsekonomer, redovisningsassistenter och masterdataspecialister till semestervikariat sommaren år 2020.


ICA Affärsservice är en del av ICA Sverige AB och tillhör ICA Gruppen. ICA Affärsservice erbjuder tjänster och rådgivning inom ekonomi och löneadministration till ICA Gruppens koncernbolag och till ICA-butiker i hela Sverige. ICA Affärsservice erbjuder flexibla helhetslösningar inom ekonomi och lön. Att ständigt jobba med kontinuerliga förbättringar av vårt erbjudande och våra arbetssätt är en naturlig del i verksamheten. Vi vill stadigt öka kundnöjdheten genom en hög produktivitet och kvalitet i våra leveranser och vi vill vara en attraktiv arbetsplats med nöjda medarbetare som har möjlighet att växa genom kompetensutveckling och tydliga karriärvägar.
ICA Affärsservice strategiska mål och ledstjärnor är:

• Oslagbara helhetslösningar
• Service i världsklass
• Briljanta arbetssätt
• Bästa arbetsplatsen
• Teknik i framkant

Med ca 300 medarbetare och hantering av över 800 kunder är ICA Affärsservice Västerås största leverantör av ekonomi- och lönetjänster och ett av Nordens största lokala leverantörer av ekonomi- och lönetjänster.


Arbetsuppgifter
Så varför ska du söka till oss tänker du?
Låt oss berätta varför vi trivs att arbeta här.

Välkommen till oss på ICA Affärsservice, här finns en spännande blandning av den stora koncernens styrka med den enskilda handlarens entreprenörsanda. Här finns också en unik möjlighet att lära känna många olika branscher. Vi är i ständig förändring och det händer alltid nya saker vilket leder till utvecklande arbetsdagar. ICA ligger i framkant när det gäller många områden och ICA Affärsservice satsar hela tiden på innovation inom ekonomi- och lönetjänster för framtiden.

Som en del av ICA Affärsservice kommer du att arbeta tillsammans med många engagerade kollegor som är professionella, mycket kompetenta och sätter en stolthet i att alltid göra våra kunders vardag enklare. Vill du så finns fantastiska möjligheter att utvecklas med oss!

Det här är ditt blivande jobb.
Vi på ICA Affärsservice arbetar med redovisningstjänster och ekonomisk rapportering för hela landets ICA-butiker och bolag inom ICA-koncernen.

Om du arbetar i vårt gäng som redovisningsekonom kommer du bland annat att hantera bokföring och avstämningar av ICA-butiker eller ICAs koncernbolag.

Om du arbetar i vårt gäng som redovisningsassistent kommer du att hantera leverantörsreskontran / kundreskontran och avstämningar av ICA-butiker eller ICAs koncernbolag.

Om du arbetar i vårt gäng som masterdataspecialist kommer du att hantera ärenden och frågor genom löpande kontakter med organisationen, kopplat till våra kund-, leverantör- och butiksregister och se till att de håller mycket god kvalitet.

Dessutom kommer du ha många fantastiska kollegor som har samma arbetsuppgifter, där ni stöttar, skrattar och delar vardagen i inspirerande lokaler på kontoret i centrala Västerås.

Kvalifikationer
Vem är du?
Du har påbörjat din högskole- eller universitetutbildning inom ekonomi eller hunnit arbeta med liknande arbetsuppgifter och är tillgänglig att jobba under vår semesterperiod juni-augusti 2020.

Efter semesterperioden finns det möjlighet att gå med i vår resurspool, där vi samarbetar med konsult- och rekryteringsbolaget Randstad, för att täcka uppkomna resursbehov löpande under året.

Du behöver ha goda kunskaper i Excel och det är önskvärt att du är analytisk, nyfiken och strukturerad, med hög ambition och drivkraft att arbeta självständigt.

Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Sist men absolut inte minst gillar du att arbeta med andra och dela kunskap, du är en prestigelös lagspelare.


Kontaktperson
Malin Barkskog
malin.barkskog@ica.se
*

Jobbansökan
Ansök endast via ICA Gruppens hemsida – Karriär – Lediga jobb – Semestervikariat Affärsservice, eller via följande länk.

https://www.icagruppen.se/karriar/#!/lediga-jobb/lb//karriar/lediga-jobb/jobbannonsmall//ajax?id=R0009299&parent=https:%2F%2Fwww.icagruppen.se%2Fkarriar%2Flediga-jobb


Anställningsform - Visstidsanställning under perioden juni-augusti 2020

Välkommen med din ansökan senast den 31 januari 2020.

Urvalet kan ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningsdag har passerats.

Bedömningen om vilken roll som kan bli aktuell görs i urvalsprocessen.

Ansök med personligt brev, CV och gärna en aktuell bild. Förslag på att bifoga bild är för att underlätta för oss att göra en koppling mellan mötet på intervjun med inskickade ansökningar.

På ICA är vi måna om att hantera dina personuppgifter på bästa sätt och i enlighet med GDPR, vilket bland annat innebär att vi inte kommer att spara dina uppgifter eller email efter avslutad rekryteringsprocess.

Kontaktinformation

Frågor om tjänsten besvaras av Rekryterande chefer

Carolina Söderström, carolina.soderstrom@ica.se

Malin Barkskog, malin.barkskog@ica.se

Fackliga kontakter
Unionen: Ann Lindh, 021 – 19 48 15, ann.lindh@ica.se

Akademikerföreningen: Kontaktas via mailbox: akademikerforeningen@ica.se

www.icagruppen.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
ICA Sverige AB

Antal platser
30 st


Ort
Västerås

Sista ansökningdag
2020-01-31

Länkar
ICA Gruppens hemsida


Bookmark and Share