Dela med andra

Traineeprogram inom Ekonomi, IT och Life Sciences

Publicerad 2019-11-20


Vill du ta ett språng ut i karriären, utveckla dig själv och ta dig an nya utmaningar? Studerar du eller har du nyligen tagit en examen inom IT, ekonomi eller naturvetenskap? Är du driven och ser dig själv som framtidens ledare eller specialist inom ditt område? Då kan vi erbjuda dig en omväxlande start på karriären genom vårt unika traineeprogram för specialister. Bli en del av Randstad Future Talent Trainee programme och ta din personliga utveckling och karriär till nästa nivå.

Arbetsuppgifter
Som Trainee på Randstad Future Talent kommer du arbeta som konsult inom ditt specialistområde. Som konsult får du möjlighet att bredda dina kunskaper i olika företag, branscher och roller. Du kommer även få hjälp stärka dig själv inom personlig utveckling. Med hjälp av oss och legitimerade psykologer får du som trainee en skräddarsydd utbildningsplan för personlig utveckling inom bland annat stresshantering, kommunikation, samverkan, målsättning, ledarskap och innovation. Vår utbildningsplan, som vi valt att kalla School of work, är unik för vårt program och något som vi är extra stolta över.

Kombinationen av konsultuppdrag, personlig utveckling och vidareutveckling inom ditt specialistområde kommer ge dig en raketstart på karriären och du kommer få erfarenheter och utveckling som få personer får uppleva sina första år i arbetslivet.Kvalifikationer
Vi riktar oss främst till dig som vill arbeta med ekonomi, IT, Teknik eller naturvetenskap. Vi söker dig som snart tar examen eller har 0-2 års arbetslivserfarenhet. Som trainee ska du även trivas i en roll som konsult, gilla högt tempo och vara intresserad av att utmana dig själv och utvecklas. Du förväntas delta på aktiviteter och lägga tid och engagemang på programmet samt känna dig bekväm i att skriva och prata både svenska och Engelska.

Programmet startar Februari 2020, första urvalet kommer ske i slutet av November. Sista ansökningsdag är 5 Januari 2020.

Ansökan görs via länken eller på Randstad.se

Frågor om Traineeprogrammet?
Kontakta Julia Fagerlund, Talent Manager. julia.fagerlund@randstad.se

Kontaktperson
Julia Fagerlund
julia.fagerlund@randstad.se
0768545390

Jobbansökan
Ansökan görs via länken eller på vår hemsida Randstad.se
julia.fagerlund@randstad.se
www.randstad.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Randstad

Antal platser
12 st


Ort
Mälardalen

Sista ansökningdag
2020-01-05

Tidsperiod
Trainee

Länkar
Vår hemsida


Bookmark and Share