Dela med andra

Snart färdig sjuksköterska?

Publicerad 2020-05-19


Vår verksamhet
Medicinavdelning 2 är en allmänmedicinsk vårdavdelning med inriktning stroke och allmän internmedicin. Antalet vårdplatser är 16 och vi är ca 30 medarbetare. Avdelningen är en strokeenhet där arbetet sker i team och i enlighet med nationella riktlinjer för omhändertagande vid stroke. Vårt mål är att ge professionell vård till våra patienter genom att kvalitetssäkra vården, utbilda och utveckla personalen.

Lasarettet i Enköping har cirka 550 medarbetare och är en del av Region Uppsala. Enköping har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet och hela sjukhuset är HBTQ- certifierat. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med att ständigt utveckla verksamheten.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på medicinavdelning. Arbetet hos oss är mycket varierande och kräver att du snabbt kan växla mellan olika arbetsuppgifter.

Vi erbjuder alla nya sköterskor möjlighet till en introduktion som ger en god och trygg start på anställningen. Lasarettet i Enköping är ett hälsofrämjande sjukhus och satsar därför mycket på friskvård. Det innebär att du har en friskvårdstimme och tillgång till personalgym liksom ett flertal träningsaktiviteter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller snart tar din sjuksköterskeexamen. Som person är du flexibel och duktig på att samarbeta, givetvis har du ett stort intresse för att arbeta med människor. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kontaktperson
Linda Bejersten
linda.bejersten@regionuppsala.se
0171-41 73 64

Jobbansökan
Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Läs mer och ansök via länken www.regionuppsala.se nedan


linda.bejersten@regionuppsala.se
www.regionuppsala.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Lasarettet i Enköping

Antal platser
1 st


Ort
Övriga landet

Sista ansökningdag
2020-06-07

Tidsperiod
Heltid

Länkar
Region Uppsala


Bookmark and Share