Dela med andra

Sjuksköterska till Ortopedisk rehabiliteringsavdelning

Publicerad 2020-05-19


Vår verksamhet
Vi är en ny avdelning som startat i december. Avdelningen har öppnat 6 vårdplatser för patienter med ortopediskt rehabiliteringsbehov och nu ska vi öppna upp 10 platser till. På avdelningen har vi även geriatrisk kompetens. Vi värdesätter en god psykosocial arbetsmiljö där det ska vara ett öppet klimat och arbetar regelbundet med förbättringar inom området. Vi använder oss av journalsystemet Cosmic.

Lasarettet i Enköping har cirka 550 medarbetare och är en del av Region Uppsala. Enköping har goda kommunikationer till Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi arbetar för mångfald och jämställdhet och hela sjukhuset är HBTQ- certifierat. Vi är ett hälsofrämjande sjukhus och arbetar aktivt med att ständigt utveckla verksamheten.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska hos oss kommer du få vara med och forma en ny vårdavdelning, där vi fokuserar på hälsosamma arbetsscheman och arbetstider, bra arbetssätt med utvecklande ronder, personcentrerad vård, daglig styrning etc. Som en del av arbetet med att skapa en bättre arbetsmiljö kommer vi därför att arbeta med ett förtydligande av roller och arbetsfördelning mellan olika professioner, vad vi testar är du med och påverkar. På avdelningen tjänstgör sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeut samt apotekare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vill vara med och starta upp någonting nytt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder alla nya sköterskor möjlighet till en introduktion som ger en god och trygg start på anställningen. Lasarettet i Enköping är ett hälsofrämjande sjukhus och satsar därför mycket på friskvård. Det innebär att du har en friskvårdstimme och tillgång till personalgym liksom ett flertal träningsaktiviteter.

Kontaktperson
Johan Kumblad
johan.kumblad@regionuppsala.se
0171-41 82 87

Jobbansökan
Välkommen med din ansökan via länken www.regionuppsala.se nedan. Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
johan.kumblad@regionuppsala.se
www.regionuppsala.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Lasarettet i Enköping

Antal platser
1 st


Ort
Övriga landet

Sista ansökningdag
2020-06-07

Tidsperiod
Heltid

Länkar
Region Uppsala


Bookmark and Share