Dela med andra

Webbutvecklare

Publicerad 2021-02-12


Digitalera är en digitaliseringsbyrå som hjälper företag att anpassa, utveckla och förädla sin digitala närvaro och affär. Med en sällsynt kombination av kompetens och erfarenhet från både digital kommunikation, marknadsföring och teknik hjälper vi företag att uppnå sin fulla digitala potential.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en webbutvecklare som vill vara med och utveckla våra kunders digitala närvaro. Givetvis är det ett plus om du har rätt kompetens och erfarenhet idag, men vi är inte rädda för att ta in oerfarna personer om vi ser att de har rätt vilja, talang och utvecklingspotential. Du bör ändå ha gjort en och annan sida i WordPress och ha en portfolio att visa upp. Det går bra med fiktiva projekt, det viktigaste är att visa att du gjort något.

Dina arbetsuppgifter:

Utveckla nya webbplatser och e-handelslösningar
Vidareutveckla befintliga webbplatser
Utveckla digitala tjänster
I viss mån vara med på kundmöten som teknisk expert
Lösa tekniska problem och testa nya tekniker

Kvalifikationer
Du bör ha erfarenhet av:
PHP
MySQL
WordPress
WooCommerce
HTML5
CSS (SASS, Less)
JavaScript
Git

Mycket meriterande:
Laravel
Bedrock/Trellis/Sage
React
Vue
node.js
UX/UI
Composer
Känsla för färg och form
Drivit eget företag

För att trivas i rollen som webbutvecklare hos oss bör du gilla att jobba brett med flera olika kunder samtidigt. Du tycker om att vara delaktig i hela processen, från första kundkontakten till att skapa strategin, programmera lösningen och leverera över förväntan. Som person är du en stark lagspelare samtidigt som du kan arbeta självständigt och gillar att ha många bollar i luften. Du är ansvarstagande, kreativ och noggrann.

Vi är flexibla när det gäller anställningsform och omfattning, men du bör se det här som din huvudsysselsättning. Vi ser helst att du bor i närheten av Eskilstuna för att kunna ses på kontoret (när pandemin lugnat ner sig) några dagar i veckan, men distansarbete kan funka det också.

Kontaktperson
Per Lind Forsberg
per@digitalera.se
0704613743

Jobbansökan
Vi intervjuar löpande så skicka in ditt CV med länk till portfolio eller olika sajter du har gjort så tittar vi på det.
jobb@digitalera.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Digitalera AB

Antal platser
2 st


Ort
Eskilstuna

Sista ansökningdag
2021-02-28

Länkar
Jobbannons webbutvec


Bookmark and Share