Dela med andra

Vi har alltid plats för rätt fysioterapeut och arbetsterapeut!

Publicerad 2021-02-22


I Eskilstuna satsar vi på rehabilitering på riktigt!

Inom ReHabenheten ordinärt boende jobbar vi i teamsamverkan och följer våra patienter över tid och i deras hemmiljö. Vi är en stor arbetsplats med en härlig gemenskap och vi värnar om att våra medarbetare ska få livspusslet att gå ihop. Vi ger möjlighet att jobba deltid, löneväxla, distansarbete i den mån det går, ger ledighet för studier och för dig som pendlar möjlighet att arbeta under en del av restiden. Detta gör att vi alltid har plats för rätt person.

Vi vill låta legitimerad personal arbeta med det som de gör bäst. Därför har vi medhjälpare som ordnar med bilar och vårt hjälpmedelsförråd. Vi har rehabassistenter som hjälper till administrativt samt med ordinerad träning och hjälpmedelsutprovning. Vi har också professionsföreträdare som driver yrkesspecifika frågor och utveckling.

Vi är alla samlade och utgår från moderna kontorslokaler på Eleonoragatan 18, med gångavstånd från Eskilstuna centralstation/busstation.

Arbetsuppgifter
Som fysioterapeut och arbetsterapeut på Rehabenheten ordinärt boende arbetar du i par hemma hos brukare i eget boende. Har du helhetssyn och ser människors potential samt vill handleda undersköterskor i ett rehabiliterande arbetssätt så har du kommit rätt.

Kvalifikationer
Vi vill att du:

- är legitimerad arbetsterapeut eller fysioterapeut alternativt blir klar under nuvarande termin

- har b-körkort

- kan uttrycka dig väl på svenska, både i tal och skrift

- har god IT-vana.

Det är en stor fördel om du har:

- erfarenhet av att arbeta som arbetsterapeut eller fysioterapeut

- erfarenhet av arbete inom kommunal vård och omsorg, antingen i annan yrkesroll eller via en längre VFU som arbetsterapeut/fysioterapeutstudent

- erfarenhet från arbete där du har samverkat med andra för att uppnå resultat.Dina personliga egenskaper har stor betydelse för oss. Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och deras hälsa. För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du är lyhörd, flexibel, trygg i dig själv och har lätt för att samarbeta med andra professioner. Som person är du ansvarstagande, strukturerad och kan lätt skapa dig en helhetsbild.


Kontaktperson
Annika Snickars
annika.snickars@eskilstuna.se
016-710 50 14

Jobbansökan
Ansök via länk, vi tar inte emot ansökningar via mejl.
jobb.eskilstuna.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Eskilstuna kommun, vård- och omsorgsförvaltningen

Antal platser
2 st


Ort
Eskilstuna

Sista ansökningdag
2021-03-03

Länkar
Eskilstuna kommuns j


Bookmark and Share