Dela med andra

Lärare i svenska och engelska till Årbyskolan

Publicerad 2021-09-15


Är du en person som drivs av att få göra skillnad för elever och har viljan och modet att utveckla vår skola och undervisning tillsammans med oss? Vill du ha en helhetssyn i klassrummet och lyssna in alla elever samt välkomna olikheter? Då kanske du är en av våra nya lärare!

För oss på Årbyskolan är trygghet, delaktighet och lärande viktiga ledord i vårt arbete med våra cirka 770 elever i årskurserna F-9. På skolan finns cirka 120 medarbetare som alla verkar tillsammans för att stärka helhetsbilden runt varje elev. Det är med stolthet vi kan säga att Årbyskolan är en skola för alla där vi berikar varandra med våra olika erfarenheter.

Det händer just nu mycket spännande och utvecklande saker på Årbyskolan. Vi arbetar med att förbättra arbetsmiljön för vår personal. Under våren 2021 anställdes sex heltidsmentorer och vi bygger nu ut vår elevhälsa. Vi har idag tre speciallärare som nu ska bli fem. Vi har också utökat kompetensen inom studie och yrkesvägledning och på kuratorssidan. Vi gör dessutom stora förbättringar av den fysiska arbetsmiljön på vår skola. Det gäller då exempelvis digital utrustning, arbetsplatsutrustning och kläder.

Arbetsuppgifter
Vi söker en lärare i svenska och engelska till årskurs 4.

Som ämneslärare hos oss har du ett nära samarbete med lärarna i årskurs fyra. Du undervisar i svenska och engelska i samtliga klasser. Klasserna är relativt små och har cirka 18-20 elever per klass.

På vår skola har du alltid ämneskollegor oavsett vilket ämne du jobbar med och som nyanställd får du en mentor som är en ämneskollega.

Kvalifikationer
Vi söker dig med följande kvalifikationer:

• Lärarexamen med behörighet att undervisa i svenska och engelska i årskurs 4-6.

• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

• Goda IT-kunskaper, eftersom du kommer använda IT-verktyg som en del i undervisningen.

Alternativt har du en pågående lärarutbildning inom något av ovanstående som avslutas inom kort. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av undervisning utifrån gällande läroplan (LGR11) för de aktuella åldrarna.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och ser att du är en ledare som kan situationsanpassa ditt ledarskap i klassrummet och kan planera och följa upp ditt arbete. Vi ser att du är nyfiken och flexibel som lärare med en vilja att utvecklas. Du är öppen för elevernas behov och att kunna göra förändringar i ditt arbetssätt. Du är en tydlig och trygg vuxen som kan sätta gränser och har lätt för att kommunicera med både vuxna och elever. Du är intresserad av att arbeta med elever med komplex bakgrund som kan ha stora behov.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson
Karolina Borg
karolina.borg@eskilstuna.se
016-710 50 04

Jobbansökan
Läs mer och sök via länken!
karolina.borg@eskilstuna.se
jobb.eskilstuna.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Eskilstuna kommun

Antal platser
1 st


Ort
Eskilstuna

Sista ansökningdag
2021-10-03

Länkar
Eskilstuna kommuns j


Bookmark and Share