Dela med andra

Studentmedarbetare Elnät

Publicerad 2022-01-10


För att våra två kommuner ska fungera i vardagen behövs just du med dina kunskaper och erfarenheter. Du kan vara vår nya Studentmedarbetare på Elnät!

Vi är inne i en expansiv fas och söker nu en studentmedarbetare. Du ansluter till ett modernt bolag med schyssta och modiga kollegor. Tveka inte att bli Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljös nya Studentmedarbetare på Elnät!

Arbetsuppgifter
Framtid
Du erbjuds en omväxlande och spännande roll där du ges stora möjligheter att utvecklas. Var med på en resa med innovativa tekniska förbättringar där dina idéer är betydelsefulla.

Som studentmedarbetare kommer du att arbeta med att rätta upp befintlig dokumentation i vårt nätinformationssystem (NIS) samt bistå handläggare vid frågor rörande dokumentation i samband med nyprojektering av anläggningar. På sikt kan du komma att bistå vid nyutveckling av funktionalitet i vårt nätinformationssystem.


Kvalifikationer
För att lyckas väl tror vi att du är en noggrann, fokuserad och strukturerad person som just nu genomför en teknisk utbildning på högskolenivå inom data eller liknande. Du har god datorvana och även erfarenhet av CAD eller annan motsvarighet. Som studentmedarbetare arbetar du hos oss vid sidan av dina studier, vilket ger dig en unik möjlighet att få ut maximalt av dina studier eftersom du blandar teori och praktik. Du arbetar vid behov och när det passar din studieplan.

Kontaktperson
Sara Jonsson
sara.jonsson@esem.se
016-106404

Jobbansökan
Du ansöker via genom att klicka in dig på vår hemsida, esem.se.
www.esem.se


Tillbaka
  Arbetsgivare
Eskilstuna Strängnäs Energi & Miljö AB

Antal platser
1 st


Ort
Eskilstuna

Sista ansökningdag
2022-02-06

Tidsperiod
Timanställning

Länkar
Vår hemsida


Bookmark and Share